ga naar hoofdinhoud

Wie zijn wij

Duyff Consult is een adviespraktijk, gespecialiseerd in Stressmanagement & Reïntegratie en persoonlijke ontwikkeling.
Wij beschikken over kennis en ervaring op de gebieden Stressmanagement, arbeidsdeskundige, verzuimmanagement en leiderschap.
Deze combinatie is een zeer gunstige: Professor Blonk c.s. (Universiteit van Utrecht) heeft onderzoek gedaan bij overspannen ondernemers. Dit onderzoek heeft uitgewezen dat met interventies die bestaan uit een combinatie van arbeidsdeskundige en stressmanagement 75% succesvol reïntegreert, t.o.v. alleen psychologische interventies 50%.

Janine Duyff heeft Duyff Consult opgericht. Zij werkt in een netwerk samen met andere professionals die gericht kunnen worden ingezet. Trainers, coaches en arbeidsdeskundigen, maar ook bijv. mediators en loopbaanadviseurs.

 

Wie is Janine Duyff


Drijfveren

Ik wil mensen en organisaties helpen het beste uit zichzelf te halen.
Empowerment is de rode draad in mijn werk. Dat betekent voor mij ruimte creëren waarin de ander zich kan ontwikkelen. Mensen stimuleren om het beste uit zichzelf te halen, hun potentieel te ontwikkelen, te groeien, stappen te zetten en van hun succes te genieten.
Ik ben ervan overtuigd dat dit bijdraagt tot duurzaam succes in en van organisaties.
Mijn cliënten vinden mij inspirerend, duidelijk, een vertrouwenspersoon, praktisch, motiverend en zo nodig confronterend.

Achtergrond

Ik werkte o.a. als manager, hoofd medische dienst, arbeidsdeskundige en senior consultant. Nu werk ik als adviseur, trainer en coach in mijn adviespraktijk.

29

Omdat ik mezelf wil blijven ontwikkelen heb ik veel naast mijn werk gestudeerd. Ik heb opleidingen gevolgd op het gebied van management, communicatie, training en coaching. Ook heb ik een post HBO opleiding als arbeidsdeskundige, en een post doctoraalopleiding als Master Stressmanagement en Reïntegratie afgerond.

Praktijk

In de praktijk houd ik me bezig met adviseren over stressmanagement in bedrijven, arbeidsdeskundig onderzoek en advisering, coaching, en het
geven van trainingen op het gebied van o.a. communicatie, persoonlijke
groei, stressmanagement en leiderschap.